avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in munca

buna ziua
va ro sa ma lamuriti si pe mine in legatuta cu un aspect cam ciudat dupa parerea mea
lucrez intrun hipermarket cu trust brand al 5-lean an consecutiv,ni se dau fluturasii cum ni se dau,dar se dau,am observat ca pe fluturas nu este specificata vechimea in munca si asta ma nedumereste sincer
va rog sa imi spuneti dupa cita perioada se aplica vechimea in munca intr-o instituie si care este acel articol care prevede cit la suta este vechimea in munca
mentionez ca lucrez deja de 7 ani in aceasta firma si in toti acesti ani nu am vazut sa scrie pe fluturas vechimea in munca
va multumesc anticipat si as dori daca se poate sa primesc raspunsul pe adresa de maill:marcusdedu@yahoo.com
o zi cit mai buna va doresc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 14:56, 18 Februarie 2015
Un hypermarket nu este o institutie ci o persoana juridica de drept privat. Sporul de vechime se acorda doar daca vrea angajatorul, nu-l obliga nimeni. S-ar putea sa gasiti niste reguli in legatura cu sporurile in contractul colectiv de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime in munca elenasuch elenasuch buna ziua am rugamintea de a ma lamuri daca eu lucrez intr o fundatie dar ca punct de lucru intr o institutie bugetara ( salariul ami este platit de la ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime inclus in salariul de baza DanyCxxx DanyCxxx Buna ziua. Sunt angajat ca Pedagog Recuperare G5 in cadrul DGASPC(institutie bugetara) si am observat ca pe chenzina nu imi apare sporul de vechime. Cand am ... (vezi toată discuția)
Acordare spor vechime cscsaba cscsaba /lucrez ca sistent medical de 6 ani din care primi 3 ani in strainatate , la locul de munca actual am 3 ani si 6 luni dar spor vechime 0. -am dereptul la ... (vezi toată discuția)