avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare amenda circulatie

Buna ziua,
Solicit ajutorul d-voastra in urmatoarea problema: am fost amendat de catre ag.de politie pt.ca am depasit viteza cu 20 km/h. insa am facut contestatie la judecat. pe motiv ca in PV. era trecut ca temei legal OUG 19502 (in loc de OUG 195/2002 sau alta forma care sa deosebeasca nr.actului normativ de anul emiterii) iar instanta de judecata mi-a respins contestatia pe motiv ca acest aspect nu este de natura sa faca imposibila identificarea textului de lege in baza caruia am fost sanctionat. De asemenea in PV este trecut si un martor dar politistul i-a trecut la CNP 12 cifre in loc de 13 cifre. Mai am vreo sansa de contestare, si cui trebuie sa ma adresez. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:01, 18 Februarie 2015
Aspectele invocate de dvs nu sunt de natura sa determine anularea PV contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru viteza NastyLucke NastyLucke Buna ziua, Ieri ma intorceam dintr-o mica excursie, si intr-un sat din jud. Buzau m-a prins radarul cu 67 km/h. Am semnat procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala tiberiussly tiberiussly Am primit o amenda pentru depasirea vitezei legale. Faptele intimplate sint urmatoarele : - viteza 81 km/h - maximul vitezei admise 50 km/h - depasirea ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie Asfaltel Asfaltel Buna ziua. Am fost amendat azi pentru depasirea vitezei legale, 72 km /h unde zic ei ca limita era de 50 km /h , desi eu cred ca era 70 km/h ( nu m-am mai ... (vezi toată discuția)