avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... depunere sentinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

depunere sentinte

Buna ziua

Doresc sa stiu daca se pot depune sentinte judecatoresti date in aceasi speta pentru a se folosi ca juristprudenta si daca acestea trebuiesc semnate conform cu originalul
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 18:06, 18 Februarie 2015
Da,puteti depune copii dupa sentintele respective pe care le veti semna ptr.conformitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezi judecatorie ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua Doresc sa stiu daca se pot depune sentinte judecatoresti date in aceasi speta pentru a se folosi ca juristprudenta si daca acestea trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru nou-nedumerire privind contractul de inchiriere krompaczki krompaczki Buna ziua, Va cer parerea in problema de care ma lovesc eu. Detin un SRL, doresc sa infiintez un nou punct de lucru, am gasit si spatiul. Problema mea apare ... (vezi toată discuția)
Comodat nomenclatura stradala corina_s corina_s Buna ziua, Am nevoie de un certificat de nomenclatura stradala ca sa il depun impreuna cu contractul de comodat la ORC. Am gasit acasa unul din ... (vezi toată discuția)