avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă dovezi judecatorie
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

dovezi judecatorie

Buna ziua

Doresc sa stiu daca se pot depune sentinte judecatoresti date in aceasi speta pentru a se folosi ca juristprudenta si daca acestea trebuiesc semnate conform cu originalul
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 11:16, 19 Februarie 2015
Da,se poate, depuneti copii conform cu originalul
Multumesc

Inca ceva.Sentintele le-al primit pe email si unele nu au numele si datele persoanelor fiind lipsa
E o problema?
Trebuie sa luati copii legalizate de instanta si,copii xerox dupa ele,semnate ptr.conf. originalul.
Nu trebuie copii legalizate si nu este nici o problema daca sunt datele persoanelor lipsa. Important este sa aiba numarul dosarului, numarul hotararii, instanta care a pronuntat hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere sentinte ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua Doresc sa stiu daca se pot depune sentinte judecatoresti date in aceasi speta pentru a se folosi ca juristprudenta si daca acestea trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Divort cimpan elena cimpan elena vreau sa legalizez o copie dupa sentinta de divort unde trebuie sa merg la tribunalul unde sa pronuntat divortul sau pot apela la un notar va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Copii de pe inscrisurile aflate la dosar rrocambole rrocambole Deoarece 2 solutii pronuntate in recurs nu mi-a fost comunicate, m-am adresat instantei printr-un email cu rugamintea ca in baza art.9 lit. i din OUG 80/2013 ... (vezi toată discuția)