avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... sume achitate in euro
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

sume achitate in euro

la o expertiza trebuie sa calculez suma achitata ca si credit pe ultimii 3 ani. la ce curs voi transforma aceste sume in lei?
Cel mai recent răspuns: pmeli , utilizator 08:54, 19 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
nu este specificat in ce valuta sa calculez. si eu m-am gandit sa calculez suma totala in euro si sa trec in raportul de expertiza de suma de .... euro la echivalentul in lei de la data de ......( data expertizei). as mai avea o intrebare de ex in anul 2012 s-a achitat o suma in euro, aceasta suma trebuie sa o actualizez cu indicele de inflatie?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara in proces civil Nina1 Nina1 Sunt in proces de partaj, nu am venituri si vreau sa formulez cerere de ajutor public judiciar. Am consultat OUG 51/2008 si conform art. 8 alin 1 scutirea de ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajator rosu gheorghe rosu gheorghe In noiembrie 2009 am dat in judecata angajatorul si am cerut in instanta sa mi se recalculeze toate drepturile salariale pe ultimii trei ani (incepand cu nov. ... (vezi toată discuția)