avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proiect noul Cod Fiscal 2016
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proiect noul Cod Fiscal 2016

Am rasfoit prevederile Proiectului pentru Codul Fiscal Nou si si am deja nelamuriri. Un student din familie are un amarat de SRL, fara salariati. Se reintroduce impozitul forfetar care a desfiintat miile de microintreprinderi? Pe langa impozitul de 3%, va mai plati inca 1530 lei pe fiecare trimestru? Ce bucurie!
Aveti vreo idee, imi puteti da o sugestie?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 10:33, 19 Februarie 2015
Ramane sa tragem speranta ca nu va trece de parlament in aceasta forma si ca va cadea si guvernul asta mai repede.
raser a scris:

Aveti vreo idee, imi puteti da o sugestie?

Ar putea sa se pregateasca ca in caz ca se aproba sa nu intre in criza de timp.

Cred ca solutia pentru societatile mici este sa inchida si sa mute afacerea pe PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa forfetara bandi2 bandi2 nu stiu cat de legal este aceasta taxa, din moment ce vanzarile merg prost, practic nu fac dacat sa dau la stat, si eu raman cu nimic... se poate asa ceva? eu ... (vezi toată discuția)
Srl vs pfa alina240 alina240 Detin in SRL si activitatea principala pe care o desfasor acuma este de inchirieri. M-am gandit sa devin PFA insa am unele nelamuriri, printre care: -Pe SRL ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati -> srl dimboiu dimboiu Buna ziua. Sunt un student in anul 4 si in luna iulie 2008 mi-am inregistrat un SRL cu domeniu de activitate 6201- Activităţi de realizare a soft-ului la ... (vezi toată discuția)