avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Urgent- pretentii de la ifn
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Urgent- pretentii de la ifn

Buna ziua,

Daca am depus o reclamatie la ANPC si reclamatia a fost rezolvata, in mare, asa cum am cerut eu, mai pot avea unele pretentii fata de respectiva societate comerciala? In reclamatia mea, nu am specificat faptul ca daca problema o sa fie rezolvata problema asa dupa cum am cerut ANPC-ului nu urmeaza sa apelez si la alte cai legale impotriva lor. Pe mine ma intereseaza aceste lucruri pt. ca tocmai am primit o scrisoare de la ei prin care eram instiintat ca s-a inchis cazul pe cale amiabila prin urmatoarele operatiuni:
- acoperirea in totalitate a obligatiilor financiare ce decurg din utilizarea limitei de creditare de catre IFN
- creditarea contului cu suma de....
- inchiderea contului aferent cardului de credit.

Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:55, 22 Februarie 2015
Si dvs ce pretentii mai aveti, pt ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila dubla tentativa de inselaciune, cum procedez? wxyz wxyz In urma cu cativa ani am cumparat ceva in rate printr-un card de cumparaturi emis de un IFN. Dupa ce am platit foarte multi ani ratele lunare evidentiate pe ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor akhus akhus Buna ziua, Am doua probleme: Problema 1. In 2011 detineam un card de credit EuroLine. Ultima rata din acel credit a fost platita de tatal meu. In momentul ... (vezi toată discuția)
Banca refuza sa inchida un cont de salariu ValentinC79 ValentinC79 In urma unei neintelegeri, banca mi-a pus un comision aiurea pentru care am facut plangere la ANPC, am castigat si banii mi-au fost restituiti. Odata cu ... (vezi toată discuția)