Buna seara. In luna martie 2014 mi-am dat demisia de la o firma de salubrizare, avand ocupatia de sofer autogunoiera,In momentul semnarii notei de likidare, la rubrica carburanti(motorina) mi sa semnat ca nu am lipsa, si la celelalte rubrici la fel, deci intr-un cuvant likidarea la zero, angajatorul ne vouind ami da salariile restante , inclusiv banii pe concediul anului 2014, Dupa sesizarem la ITM mi s-a dat o parte din bani. in decembrie 2014 , am pscri email catre firma restanta , si am primit raspuns ca pana la sfarsitul anului 2014 voi primi si restul banilor, fapt ceea ce nu s-a intamplat.Am facut sesizare la itm din nou si mi sa zis sa dau firma in judecata.Dupa controlul si rezultatul itm-ului firma respectiva imi trimete prin email o instiintare precu ca dupa ce mi-am dat demisia in luna aprilie mai ei ar fi facut un calcul la motorina consumata si ma scos lipsa in jur de 1300 litri motorina dupa ce eu am avut semnata likidarea la zero, dar mentionez ca aceasta instiintare a fost emisa de firma acum cateva zile de la controlul itm-ului, specificand ca pentru prejudiciu in valoare de 8400 roni , cat a fost motorina, ei miau retinut 1500 roni dreptul banilor pe concediu si, cica sa-r fi recuperat prejudiciul.Intrebarea mea la dvstr este, poate sa ma scoata lipsa dupa ce mi s-a semnat likidarea la zero? A doua intrebare, este, daca se dovedeste ca eu am avut dreptate in proces, pot cere daune morale, deoarece din cauza neplatii la timp am pierdut locuinta unde am locuit neplatind datoriile la zii si multe alte probleme, din cauza ca angajatorul nu a dat banii la timp.A treia intrebare, eu nu am bani de avocati, pot sa inaintez eu actiunea la tribunal fara notar, tinand cont ca angajatorul este reprezentat de juristul firmei, va multumesc.
Blocarea salariului
damian32
Buna ziua.Anul trecut in martie 2013 mi-am dat demisia din functia de sofer , de la o firma de salubrizare,Gestionara de la carburanti mi-a semnat nota de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu
skeptic
Salut tuturor
As dori sa va intreb daca este posibila recuperarea banilor dupa demisie.
Mai exact situatia sta in felul urmator: am muncit 2 luni jumatate ... (vezi toată discuția)