avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am o sentinta judecatoreasca si trebuie actualizata ...
Discuție deschisă în Executare silită

am o sentinta judecatoreasca si trebuie actualizata suma cu indicele de inflatie

am castigat impotriva unei societati de asigurare o despagubire de 16011 lei cu actualizare sumei cu indicele de inflatie,am duso la executor dar mi au fost virati banii mei decat suma de 16011 lei iar ce urma sa fie actualizat nu mi a virat,cum sa procedez,va rog sfatuti ma
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 21:02, 20 Februarie 2015
Organul de executare trebuie să facă actualizarea sumei cu indicele inflației, conform datelor comunicate de Institutul National de Statistica. Cereți să faca acest lucru si să continue executarea silită până la recuperarea integrală a actualizărilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea creantei cu indicele de inflatie mihaela vizintin mihaela vizintin Am o fila CEC investita cu titlu executoriu .Acum urmeasa sa fie scos la licitatie un imobil pt recuperarea datoriei. Poate executorul sa actualizeze suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu actualizare suma costachedamiana costachedamiana buna seara! As dori un mic ajutor. Am de pus in executare o sentinta investita cu titlu executoriu. Suma trebuie sa fie actualizata cu indicele de crestere al ... (vezi toată discuția)
Indice de inflatie mediu? anniela anniela Buna ziua,la actualizarea unei sume de bani provenite din vanzarea unui imobil expertul contabil a actualizat aceasta suma cu \\\"indicele mediu de ... (vezi toată discuția)