avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Asigurare sanatate
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Asigurare sanatate

Parintii mei sunt divortati iar eu port numele tatalui, mama revenind la numele de domnisoara. Exista posibilitatea ca tatal meu sa ma treaca pe asigurarea lui de sanatate. Mentionez ca e salariat.
Cel mai recent răspuns: calin1992 , utilizator 23:22, 20 Februarie 2015
Cati ani aveti?
Am 23 de ani si momentan nu lucrez.
Este obligatoriu ca atunci cand nu muncesti sa iti platesti asigurarea de sanatate?
La 23 ani nu puteti beneficia de asigurarea parintilor, doar daca urmati o forma de invatamant la zi.
Daca nu aveti servici trebuie sa va platiti asigurarea din buzunar aprox 50 lei per luna (exista un sistem de asigurare voluntara ii zice, dar care este obligatorie, un pic ciudat suna, stiu).
Da, suna cam ciudat. Asta este, Va multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil bun propriu, transformare in bun comun lanza lanza Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Sotia are in proprietate un imobil pe numele de domnisoara . Acest Imobil a fost dobandit inaintea casatoriei . Se poate ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere cu uzufruct viager ionandra ionandra buna ziua . parintii mei s au despartit legal au facut si partajul suntem 2 frati recent tatal a decedat in urma partajului tatalui ia revenit apartamentul ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie newmanq newmanq Nu stiu daca postez in categoria corecta dar nu am gasit una mai potrivita decat aceasta. Am o intrebare, pot sa imi schimb numele de familie pe care la purtat ... (vezi toată discuția)