avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Durata schimbare cont bancar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Durata schimbare cont bancar

Buna seara. Am si eu intrebare privind durata schimbării unui cont bancar. Primesc pensie de la statul spaniol, intr-un cont de la o banca din Spania care a expirat. Am deschis un cont la o banca din Romania, am trimis toate actele si a trecut o luna deja si inca este in procesare. As vrea sa stiu cat ar dura pana la finalizarea procedurii. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 06:21, 23 Februarie 2015
Discutati cu persoanele abilitate din cadrul bancii.
Stabilirea legăturii dintre Casa de Pensii din România, dacă primiti pensia prin aceasta și o bancă din România, pentru virarea pensiei intr-un cont, dureaza minim 2 luni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Februarie 2015
im82, utilizator
Nu înțeleg de ce poate dura așa de mult
Și mai mult timp, dacă trebuie să vi se mai opereze ceva la dosarul de pensie, deoarece programul "măiastru" al casei de pensii nu permite decât o operație pe lună la un dosar.

DE CE? Dacă veți căuta, pe plăcuța de identificare a funcționarului de la ghișeu scrie, de cele mai multe ori, EXPERT. Experți sunt și cei care au intocmit programul IT pentru prelucrarea datelor dar și, mai ales, cei care au întocmit caietul de sarcini pentru achiziționarea acestuia.

ȘI ÎNCĂ DE CE? Pentru că banii dvs. vor râmâne la ei mai mult timp, ori în orice bancă, banii sunt aducători de dobânzi.

ȘI INCĂ.....

Verificați din când în când contul din bancă, deoarece prima pensie pe card de obicei nu vă este semnalată prin SMS.
În București, de obicei, data intrării in cont este pe 12-14 ale lunii.
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
im82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal? messagero messagero In urma cu cateva luni cand eram in Spania, am facut o prostie...O \"prietena\" vroia sa jefuiasca niste fete care stateau pe o banca in parc,si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta romaneasca in spania, sechestru pe imobil in romania cuziamusia cuziamusia Impreuna cu fiul traiesc in Romania dar am deschis in Spania o actiune de executare a unei sentintei romanesti care il obliga pe fostul sot la plata unei ... (vezi toată discuția)
Divort sorella sorella Sora mea este stabilita in Spania impreuna cu sotul si cei doi copii minori. De curand au hotarat sa divorteze. Unul vrea ca divortul sa se desfasoare in ... (vezi toată discuția)