Buna seara. Am si eu intrebare privind durata schimbării unui cont bancar. Primesc pensie de la statul spaniol, intr-un cont de la o banca din Spania care a expirat. Am deschis un cont la o banca din Romania, am trimis toate actele si a trecut o luna deja si inca este in procesare. As vrea sa stiu cat ar dura pana la finalizarea procedurii. Va mulțumesc.
Stabilirea legăturii dintre Casa de Pensii din România, dacă primiti pensia prin aceasta și o bancă din România, pentru virarea pensiei intr-un cont, dureaza minim 2 luni.
Și mai mult timp, dacă trebuie să vi se mai opereze ceva la dosarul de pensie, deoarece programul "măiastru" al casei de pensii nu permite decât o operație pe lună la un dosar.
DE CE? Dacă veți căuta, pe plăcuța de identificare a funcționarului de la ghișeu scrie, de cele mai multe ori, EXPERT. Experți sunt și cei care au intocmit programul IT pentru prelucrarea datelor dar și, mai ales, cei care au întocmit caietul de sarcini pentru achiziționarea acestuia.
ȘI ÎNCĂ DE CE? Pentru că banii dvs. vor râmâne la ei mai mult timp, ori în orice bancă, banii sunt aducători de dobânzi.
ȘI INCĂ.....
Verificați din când în când contul din bancă, deoarece prima pensie pe card de obicei nu vă este semnalată prin SMS.
În București, de obicei, data intrării in cont este pe 12-14 ale lunii.
Dosar penal?
messagero
In urma cu cateva luni cand eram in Spania, am facut o prostie...O \"prietena\" vroia sa jefuiasca niste fete care stateau pe o banca in parc,si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Divort
sorella
Sora mea este stabilita in Spania impreuna cu sotul si cei doi copii minori. De curand au hotarat sa divorteze. Unul vrea ca divortul sa se desfasoare in ... (vezi toată discuția)