avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Obiective asociatie non -profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Obiective asociatie non -profit

Buna ziua! Pentru sustinerea financiara a investigatiilor si tratamentelor necesare fiului meu am inceput demersurile pt. infiintarea unei asociatii umanitare. Exista o restrictie la nr. de activitati trecute in statut? exemplu...1. strangerea de fonduri necesare asigurarii tratamentului persoanei xxxx 2. practicarea într-o formă organizată a activităţilor sportive menite să exprime să amelioreze condiţia fizică
3- acordarea de servicii de ingrijire si asistenta persoanelor in varsta ceea ce implica cazarea acestor persoane in camine de batrani apartinand asociatiei,etc
Multumesc anticipat pentru raspunsurile dumnevoastra!

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:39, 22 Februarie 2015
Puteti sa treceti oricate obiective,nu sunteti limitat la un anumit nr,la ong oricum nu sunt clasificate precum la srl pe coduri caen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen asociatie! lor1988 lor1988 Cod Caen Asociatie! Buna ziua! Am infiintat de curand o asociatie cu scopul strangerii de fonduri pentru terapiile fiului meu cu handicap grav. La ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se completeaza pt o asociatie non profit? Puternicus Puternicus Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen sub conditie? floryxsx floryxsx Buna seara, Am si eu 2 probleme va rog: am un SRL cu asociat unic care are ca obiect principal de activitate: Restaurant, precum si multe alte obiecte de ... (vezi toată discuția)