avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii!

Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de acasa, sau daand o declaratie undeva ca plec pe propria mea raspundere ? *+ar mai fii ideea ca am prieten si sa mut la el, daca dam impreuna o declaratie cevs pot sa plec?? Am nevoie de raspunsuri nu de sfaturi!multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Februarie 2015
iza308, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:54, 12 Ianuarie 2021
Bună ziua!am 13 ani si sunt înjurată,batută,jignită mereu de părinții si nu mai suport aș vrea pur si simplu sa mor din cauza lor! Vreau sa plec de acasa sa stau la o prietena/prueten :(
[ link extern ] /
nu poti pleca, dar poti sa dai telefoane sa se rezolve situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii te poti casatori la 16 ani? mmarii mmarii am 15 ani si un prieten de 18..as vrea sa stiu daca la 16ani pot pleca de.acasa fara ca parintii mei sa poata sa faca ceva..si ce consecinte ar fii pentru ... (vezi toată discuția)
Doresc sa plec de acasa Anamaria Carmen Anamaria Carmen Am 16 ani,fac 17 in 18 septebrie si as vrea sa plec de acasa dupa ziua mea,parintii mei nu ma lasa sa vorbesc cu prietenu meu care este major.Ma pun sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
Casatorie la 16 ani-consecinte croitoruroxana croitoruroxana buna,va rog sa m ajutati dak se poate am 16 ani jumatate sunt cu un baita de 20 de ani de 2 ani impreuna parintii nu sunt deakord ku el si eu sufar mult vrem ... (vezi toată discuția)