avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masuri impotriva unui inspector de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masuri impotriva unui inspector de politie

Am facut la parchet o plangere penala.
Parchetul a trimis plangerea la politie pentru cercetare prealabila. De 6 luni inspectorul de politie nu a intreprins ninic.Ce masura pot lua impotriva lui?
Cel mai recent răspuns: dionise1957 , utilizator 08:08, 5 Martie 2015
Multumesc pt. raspuns.Nu cred ca poate fi vorba de expertiza judiciara in specializare cadastru.Asa cum am aratat cei 2 vecini ai mamei mele (est, vest) se invecineaza intre ei, pe titlurile lor de proprietate nu apare mama mea.O simpla deplasare la fata locului , cu cele trei titluri de proprietate ar fi drmonstrat adevarul celor spuse de mine, mai ales ca nu exista nici proces-verbal de punere in posesie, iar daca era vorba de plata unei expertize putea sa-mi solicite acest lucru.De la perchet primesc acelasi raspuns, ca a fost inaintat la politie pr. cercetarile prealabile.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte in expertiza rodica321 rodica321 Daca x si y sunt cele doua parti implicate intr-o expertiza judiciara, care este dezavantajul partii x daca partea y plateste jumatate din taxa expertizei? (vezi toată discuția)
Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu drumul de acces costyciucu costyciucu buna seara revin cu subiectul legat de drumul de acces catre casa ,drumul de acces este de 33 ml lungime 5ml latime cu vecini la stanga si la dreapta ambi ... (vezi toată discuția)