avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Sunt momentan in concediu pentru cresterea copilului pana in 01.10.2009, sunt insarcinata din nou si am 2 luni. Cu prima sarcina am avut probleme. Vreau sa stiu daca o sa am probleme si cu a doua sarcina dupa ce intru la lucru mai pot beneficia de concediu medical in timpul sarcinii, daca e nevoie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:13, 16 Iunie 2009
Puteti in virtutea legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in somaj Georgeana Georgeana Buna ziua,vreau sa aflu ce e de facut in cazul meu:sunt insarcinata in 2 luni si sunt in somaj , ma incadrez la concediul de crestere al copilului de 2 ani?? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie bebe2 Alissia.rox Alissia.rox Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema. In 20.06.2016 am nascut bebe1. M’am incadrat ca aveam lucrat mai bine de 12 ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata SimoBobo SimoBobo O nelamurire am:in timpul unui contract pe perioada determinata de 1 an,daca ramai insarcinata ce se intampla?sunt obligati sa-ti respecte drepturile la fel ca ... (vezi toată discuția)