Am un PFA in casa tatalui meu, consumul energiei electrice este inclus in consumul casei(contoar comun). Trebuie sa separ cunsumul firmei(coafor) de cel al casei?Am decomodat pentru incaperea respectiva si nici proprietarul nu-mi cere asa ceva.Multuesc.
Pentru a putea deduce cheltuielile cu energia , in cazul in care contractul de comodat sau de inchiriere nu specifiica exact procentul din suprafata locuintei utilizat de catre PFA. ar fi indicat pt cazul dvs sa incheiati un contract cu furnizorul de energie pe PFA si veti avea si contoar separat.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.