Acum 5 ani am cumparat un autoturism inscris intr-o alta tara membra a U.E.Am circulat in Romania mai bine de 2 ani dupa care l-am inmatriculat.Am fost la primarie la taxe si impozite iar cei de acolo mi-au cerut actul de vanzare cumparare.De aici au inceput problemele si anume mi se impune sa platesc impozitul incepand cu data cumpararii autoturismului.Nu am reusit sa o rezolv pe cale amiabila si nu stiu cum sa procedez.Ma poate ajuta cineva. Este normal ce mi se cere sau este un abuz?Va multumesc anticipat.
Mai am si eu o intrebare si nu vreau sa fiu nesimtit sau magar dar daca as fi inmatriculat masina dupa 10 ani in romania ce faceam eram obligat sa platesc impozitul aferent pe cei 10 ani??Daca este asa atunci cu tot respectul dar mi se pare o absurditate.Prefer sa ma judec cu primaria locala decat sa ii cred pe cei de acolo pe cuvant.Eu am cerut un sfat nu sa mi se spuna ce mi sa spus si de la primarie.Ma intereseaza articole, legi si asa mai departe ceva concret pe care sa ma bazez.Am vorbit cu 2 avocati pana acum(neoficial) si amandoi mi-au dat acelasi raspuns dar stiti cum e la noi pt bani toata lumea iti da dreptate.Am nevoie de un sfat ca sa nu ma arunc cu capul inainte.Va multumesc
Impozitare la sursa
bviorica
buna, am si eu pr.am facut un contract de agent intr-o banca in dec. anul trecut.am lucrat pina acum si mi s-a refuzat sa mi se vireze comisioanele in cont ... (vezi toată discuția)