avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa ma pensionez anticipat?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa ma pensionez anticipat?

Buna ziua,

Am 56 de ani si am lucrat pana acum 18 ani, din care 10 ani sunt lucrati cu grupa a doua.
Luna trecuta am fost diagnosticata de Glaucom cu unghi deschis in urma unei tomografii facute la Oftalmologie, drept pentru care am primit tratament cu picaturi zilnice.
As dori sa imi spuneti daca acest diagnostic de glaucom cu unghi deschis intra la bolile care te pot ajuta sa te pesionezi anticipat, si daca eu ca varsta si ani de munca ma pot incadra.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: cristinaiuliana , utilizator 11:17, 23 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot pensiona anticipat? cristinaiuliana cristinaiuliana Buna ziua, Am 56 de ani si am lucrat 20 de ani din care 12 sunt cu grupa a doua. De curand am fost diagnosticata cu Glaucom cronic cu unghi deschis, pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. sufăr de ... Koasz72 Koasz72 Bună ziua Am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. Sufăr de miopie.la ochiul drept care cu timpul a ajuns la destul de mare -8. Ochiul stâng este normal.Dr ... (vezi toată discuția)
Încadrare în grad de handicap roland62 roland62 Am avut de la varsta de 10 ani astigmatism miopic, tratat cu ochelari corespunzatori, care au evoluat de la -2 la -9. In anul 2012 am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)