avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie limita de varsta

Buna ziua
Sunt nascuta in data de 25 aprilie 1955 si conform legii ultima zi de lucru este 25 mai 2015 as vrea sa stiu cand trebuie sa depun dosarul de pensionare. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: illeanac , utilizator 12:59, 23 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Periodele de concedii medicale se iau in calcul la vechimea pentru pensie anticipata partiala? janairina janairina Buna ziua , Pentru pensionarea anticipata partiala se iau in calcul perioadele de Concedii Medicale : Daca sunt nascuta pe 30 aprilie 1955 si am avut 3 luni ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona? mariana55 mariana55 Sunt nascuta la data de 11. aug. 1955, am 34 de ani vechime in munca. As dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat partial in acest an, care sunt conditiile ... (vezi toată discuția)
Incepand cu ce data poate depune dosarul pentru pensie (la limita de varsta) o femeie nascuta la 1 octombrie 1955 ce are 27 de ani cotizati ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog lamuriti-ma si pe mine, incepand cu ce data poate depune dosarul pentru pensie (la limita de varsta) o femeie nascuta la 1 octombrie 1955 ... (vezi toată discuția)