avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Informatii publice procedura de achizitie publica ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Informatii publice procedura de achizitie publica ?

Buna ziua !
O societate bancara mi-a solicitat informatii cu privire la o procedura de achizitie si anume m-am intrebat daca clientul X a fost prezent in cadrul proceduri de achizitie si daca a castigat sau nu procedura ?
A motivat faptul ca a inaintat o scrisoare de garantie pentru a garanta obligatiile asumate de achizitor
Intreabrea mea este daca pot sau nu sa ofer aceste informatii bancii din punct de vedere legal ?
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 15:46, 27 Februarie 2015
Datele unei persoane juridice nu intra sub incidenta legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. Oricum datele unei societati se gasesc si pe siteul Oficiului Registrului Comertului.
In opinia mea, daca procedura de achizitie s-a derulat pe SEAP, poate sa consulte banca respectiva si on line sa vada care e stadiul si sa obtina informatii de acolo, eventual sa verifice cine a castigat respectiva procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Contract prestari-servicii institutie publica - societate comerciala Bdy77 Bdy77 Buna ziua, as dori sa va intreb daca o societate comerciala doreste sa faca un contract de prestari servicii cu o institutie publica, institutia respectiva ... (vezi toată discuția)
Garantia bancara mariusion mariusion buna ziua , daca un ofertant care se incadreaz in intreprinderi mici si mijlocii prezinta documentul scanat si nu in original cum este cerut la ... (vezi toată discuția)