avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caini de companie, sterilizare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caini de companie, sterilizare

buna ziua am si eu o nelamurire cu sterilizarea caini de companie, cineva mia spus ca se poate face o cerere ca nu tin cainele pentru imperechere si atunci nu sunt obligat pentru sterilizare, vreau sa intreb daca e adevarat. multumesc.

Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 16:10, 23 Februarie 2015
Se poate microcipare fără sterilizare. Chiar n-au nici o legătură. Nu daţi drumul câinelui şi nu apar discuţii. Ce vârstă are câinele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind cainii agresivi sau periculosi Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, daca se poate as dori sa va adresez cateva intrebari in legatura cu aceasta lege, mai de graba ar fi nelamurire pentru mine. Catelul meu face ... (vezi toată discuția)
Timisoara: hotararea consiliului local 146/14.03.2013 - sterilizarea cainilor cu si fara stapan sorinpascu sorinpascu http://www.primariatm.ro/hcl.php?unid=6E88F2A17BD2A9DAC2257B2C00463112 Vreau sa stiu daca acest HCL care nu are la baza nici o lege la nivel national, poate ... (vezi toată discuția)
Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)