avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna ziua. Am nascut pe 3 februarie anul acesta, am o vechime in munca de 14 ani.De pe 3. 07.2014 am avut concedii medicale, concediu de risc, concediu de maternitate de pe 16 decembrie ( cele 126 de zile in care mai sunt si acum).Salariul de incadrare pe cartea de munca era de 1061 lei.Indemnizatia de crestere pana la 2 ani este de 85% iar eu am avut venituri nete de1062,979,871( nu mai am toate fluturasele).Nu ar trebui sa iau indemnizatia mai mare de 600 lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 24 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Cine ar trebui sa faca aceste calcule pentru dosar, cei de la servici?
Aveti o cerere de acordare a indemnizatiei pentru CCC, acolo sunt prevazute salariile nete pe ultimele 12 luni inclusiv luna in care s-a nascut copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical barlica barlica din somaj am trecut in concediu medical pentru ca am nascut si as vrea sa stiu cu cat se plateste acest concediu daca am avut somaj 250 de lei (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal, concediu de maternitate, concediu crestere copil b_adriana2000 b_adriana2000 Buna ziua, sunt insarcinata(sarcina gemelara) in 32 saptamani si ma aflu in concediu de risc maternal din 15.09.2014 (sapt 19 de sarcina) si de la 1.01.2015 ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal si ccc laurentiuu laurentiuu Din iulie 2014 pana cand am nascut 11 noiembrie 2014 am avut un venit brut de 1000 lei (net 741) , iar din 1 decembrie 2013 pana la 31 iunie 2014, am avut un ... (vezi toată discuția)