avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate pfa

Daca tin contabilitatea in partida simpla cu ajutorul unui program pe calculator SAGA mai am nevoie de Registrul de incasari si plati vizat de Finante?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:01, 23 Februarie 2015
Da. Faceti inregistrarile lunare in programul pe care-l utilizati, la sfarsit de luna listati si in RJIP treceti doar totalul fiecarei luni. Paginile listate le indosariati in dosarul cu toate documentele pfa-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Listare rjip completat pe calculator Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, In ceea ce priveste contabilitatea in partida simpla sunt incepator. Pana acum, RJIP din programul meu are 6 randuri pe ianuarie si vreo 15 ... (vezi toată discuția)
Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Pfa - rjip Andita2015 Andita2015 Daca listez Registrul jurnal de incasari si plati din programul de contabilitate, cu pagini numerotate, cu tot ce se cere, e nevoie sa scriu soldurile de la ... (vezi toată discuția)