avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere masina de la impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere masina de la impozit

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: Am avut un accident cu masina in urma caruia masina a fost estimata ca dauna totala.
Eu vreau sa pastrez masina pentru piese, dar nu doresc sa mai platesc impozit la ea avand in vedere ca nu se mai poate circula cu ea.

Imi puteti spune va rog cum trebuie procedat? Din ce am vazut pe site-ul administratiei locale, inteleg ca atata timp cat masina este in proprietatea ta platesti impozit la ea chiar daca nu poate fi folosita.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:50, 23 Februarie 2015
Se poate scoare de la administratia fiscala
Trebuie sa solicitati radierea pe proprie raspundere,urmand sa depuneti document justificativ cu locul de depozitare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto care nu mai exista fizic tony999 tony999 Buna ziua, As dori sa radiez de la politie si administratia financiara o masina, care nu mai exista fizic din 2010, cand am avut accident cu ea. Ca document ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru radiere si pastrare numere pentru alt autoturism Marius2904 Marius2904 Buna ziua! Am urmatoarea speta: 1) am un autovehicul cu care am facut accident,se poate repara, dar costa peste valoarea ei. Este depozitat la maica mea la ... (vezi toată discuția)
Ce suma de bani primesc pe o masina cu dauna totala Gabriel1990 Gabriel1990 Buna ziua, In data de 31.07.2017 mama mea a suferit un accident auto, ea fiind nevatamata, dar masina in urma constatarii asiguratorului este considerata ... (vezi toată discuția)