avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Anularea unui bilet la ordin pierdut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Anularea unui bilet la ordin pierdut

Buna ziua,

As dori sa intreb care este procedura de anulare a unui bilet la ordin care a fost pierdut. Mentionez ca firma noastra era beneficiarul biletului la ordin. Am inteles ca trebuie o decizie judecatoreasca, insa nu stiu care este exact procedura.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: r_geena , utilizator 18:53, 23 Februarie 2015
Multumesc, am gasit si eu aceste informatii. Insa unde as putea gasi un model de cerere si unde trebuie sa merg ? La judecatorie, la registratura cu cererea ? Ce alte documente mai trebuie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare bo pierdute mirela-cornelia mirela-cornelia Buna ziua, am o problema foarte mare. Firma de curierat prin care am trimis 3 bilete la ordin, mi-a pierdut plicul. Am anuntat la banca problema aparuta si ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin furate si introduse in banca de autor Mobirent Mobirent Pe scurt, autorul parteneri de afaceri la un momentdat, a intrat in posesia unor bilete la ordin ( 2 la nr), in mod fraudulos, sustragandu-le din mapa ... (vezi toată discuția)
Cerere catre judecatorie pentru executare silita caragea_suzana caragea_suzana Buna ziua, as dori sa stiu unde as putea gasi un model de cerere catre judecatorie pentru a investi(sau asa ceva) cu formula de executare...multumesc ... (vezi toată discuția)