avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa OLX!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa OLX!

Buna ziua!
Am cumparat de pe OLX o pereche de incaltaminte si mi-am cam luat TEAPA.La deschiderea coletului papucii erau prea mari si folositi.
Am vorbit cu vanzatorul si a zis sa trimit coletul inapoi ca el imi schimba perechea.Ce pot face ?Sa trimit coletu dar daca trimit pot ramane si fara papuci si fara bani.Banii nu cred ca se mai pot recupera dar macar papucii sa fie ok?(Am atat poze cu incaltamintea roasa cat si poze cu convorbirea cu acesta + datele vanzatorului(unde locuieste nume prenume numar telefon si adresa mail).Ce pot face??
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters346739 , utilizator 07:04, 24 Februarie 2015
ca marimile nu s-au potrivit nu-i puteti imputa...ca sunt deteriorati desi vi i-a prezentat ca noi, este o fapta penala
Incercati sa solutionati amiabil cu vanzatorul,daca acesta a precizat ca intelege sa inlocuiasca produsul
Daca detineti probe,acestea le puteti utiliza in eventual proces impotriva vanzatorului
Proba consta doar in conversatia cu el si avizele primite la posta plus pozele cu incaltamintea roasa si folosita desi el prezinta pe internet produsul ca fiind nou, nu am factura sau bon fiscal.Incerc azi sa vorbesc cu dumnealui si sa i-l inregistrez cu telefonul mobil ,pentru a avea o proba in plus,daca nu se rezolva pe cale amiabila.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat o pereche de adidași de pe olx pentru care am plătit 1100 de lei, dar sunt fake. pot face plângere penală pentru înșelăciune? Dragos Ungureanu Dragos Ungureanu Acum 3 săptămâni am comandat o pereche de adidasii online de pe site ul olx in valoare de 1100 roni.Vanzatorul a garanta ca sunt autentici și ca mărimea ... (vezi toată discuția)
Inselaciune olx am comandat un telefon prin olx, cu plata ... curatedby curatedby URGENT inselaciune olx Am comandat un telefon prin olx, cu plata ramburs, colet cu verificare. Astazi a ajuns. Telefonul se presupunea ca este nou, pe colet ... (vezi toată discuția)
Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)