avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sunt obligata sa imi platesc la fondul de pensii?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sunt obligata sa imi platesc la fondul de pensii?

Lucrez cu contract de colaborare.Statul ma obliga sa imi platesc la fondul de pensii?
Cel mai recent răspuns: adela89 , utilizator 10:22, 24 Februarie 2015
Ce lucrati si ce reprezinta contractul de colaborare?
Fotograf si contractul e un act civip bilateral in care scrie ca firma imi achita doar impozitul pe onorariu pt munca efectuata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie allesia allesia buna ziua am si eu o intrebare referitor la indemnizatie copil lucrez la o firma cu carte de munca si concomitent am si un contract de colaborare cu un ... (vezi toată discuția)
Cine plateste impozit pe venit? adela89 adela89 De ceva timp lucrez si am contract de colaborare.Firma la care lucrez spune ca plateste impozit pe venit si ca nu mai trebuie sa il platesc si eu.E adevarat ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii sau colaborare???? misaaa misaaa buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine cu urmatorul caz: - P.F.A. vopsitor auto, norma de venit, inregistrat pt. operatiuni intracomunitare in ... (vezi toată discuția)