avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completarea unei actiuni in contencios administrativ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completarea unei actiuni in contencios administrativ

Va rog sa imi spuneti cum sa procedez daca am formulat o actiune in contencios administrativ si doresc sa formulez un nou petit. Pot sa intocmesc o completare la actiunea in contencios administrativ in care sa arat noul petit? Exista un text legal care sa se refere la o astfel de situatie? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:26, 24 Februarie 2015
Puteți să vă modificați cererea de chemare în judecată până la primul termen la care sunteți legal citat. După trecerea acestui termen, vă puteți modifica cererea numai cu acordul expres al celorlalte părți (art. 204 Cod procedură civilă).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se consideră trecut primul termen? Radu9 Radu9 În cazul în care la primul termen s-a cerut (și s-a admis) amânarea cauzei în vederea soluționării pe cale amiabilă a conflictului fără a se fi ... (vezi toată discuția)
De câte ori se poate modifica o cerere de chemare în judecată, și până când se poate modifica acțiunea? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie: - colega mea de birou are un proces - inainte de primul termen /25.05.2018, colega a ... (vezi toată discuția)
Precizare actiune - moment pana la care o pot face nyusziful nyusziful Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: s-a promovat o actiune in declararea simulatiei. Suntem inca in faza actelor premergatoare - cred ca asa se numeste. S-a ... (vezi toată discuția)