avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua
As avea nevoie de ajutorul d-voastra
Am o fiica casatorita,plecata in strainatate....care vrea sa divorteze,,avand probleme cu fostul ei sot..,inclunsiv a trebuit sa si schimbe locul de munca dintr-o tara in alta tara ..fiind amenintata si batuta tot timpul.
Intrebarea ar fii ,,daca ar putea divorta ,,cu acordul ambelor parti ,,dar sa nu mai vina acasa..ce modalitati exista si ce poate sa faca sa rezolve problema?
Va multumes si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 23:35, 24 Februarie 2015
"Acordul" presupune ca si celalalt soț sa fie de-acord. Fiica Dvs poate sa faca o procura specială prin care cel astfel împuternicit o reprezintă in toate aceste demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort gsm87 gsm87 Buna ziua! Am o problema destul de serioasa. Sunt plecata in strainatate de 2 ani, am fost si in tara, anut trecut in august, cam o luna. Situatia in care ma ... (vezi toată discuția)
Relatie karlita karlita 1.SUNT SEPARATA DE SOTUL MEU DE TREI ANI SI VREAU SA INCEP DEMERSURILE PENTRU A DIVORTA DAR EL IMI SPUNE CA NU V-A FI DE ACORD NICIODATA.2. POT SA ... (vezi toată discuția)
Mama si fiica - schimbare nume minor si mutare din tara FanSat FanSat Buna ziua,sunt o mama cu o fiica dintr-o casnicie anterioara,casnicie care a fost anulata printr-o decizie definitiva de divort iar in urma divortului fata ... (vezi toată discuția)