Am contestat o amenda care mi s-a facut pe o speta a firmei. Instanta de fond nu mi-a dat dreptate, am contestat decizia cu apel. Nu am reusit sa ma prezint in fata judecatorului la apel si s-a amanat pronuntarea. Am intrebat un avocat pe holurile tribunalului ce ar mai trebui sa fac, caci aveam totusi speach-ul facut , cu articole, cu legi, cu motivari. M-a sfatuit ca acel speach sa-l folosesc drept concluzie, si sa-l depun la dosar. Ma gandesc, ca in cazul in care , si la apel mi se va respinge cererea, ce cai de atac mai sunt. Problema e ca ag. constatator, la emiterea p.v.-ului la sediul politiei, caci nu stia exact legea, a introdus si numele unui martor, care era adus de ei la momentul controlului firmei mele. Am solicitat si la fond sa fie audiat martorul, insa ipj-ul prin postul de politie a transmis ca martorul nu poate fi gasit. Am pus in concluzii acum la apel faptul ca nimeni nu stie daca martorul mentionat de politie in p.v. este acelasi cu persoana care a fost la momentul respectiv. Asadar este angrenat de logica nulitatii relative. Daca nu avem martor, nu inseamna ca respectivul p.v. poate avea nulitate relativa ? Daca ag. constatator omite anumite chestiuni (cuvinte) din lege, din articole, nu poate avea nulitate relativa ? daca ag.constatator nu scrie CUI dintr-o firma , nu este la fel ? daca nu-mi aduce la cunostinta ca am dreptul sa fac mentiuni la rubrica "alte mentiuni" nu ar fi nulitate relativa ?
Am adus numeroase motivari pentru faptul ca acel p.v. ar trebui anulat. In schimb, am si cerut ca in cazul in care as fi vinovat, sa mi se transforme amenda in avertisment, asa cum scria un articol din o.g. 2/2001 pentru fapte de gravitate redusa.
Daca, totusi nu mi se aproba, ce ar mai trebui sa fac ? ce cai mai sunt ? Multumesc !