avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie microbuz
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie microbuz

Buna seara.
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie in ceea ce priveste conditiile de circulat cu microbuzul.As dori sa fac o sesizare dar nu stiu unde.Pe ruta care circul cu microbuzul este un angajat sofer de cate ori se enerveaza se adreseaza calatorilor foarte urat , daca ii zice ceva ii baga cu microbuzul in sant, in acest microbuz sunt si copii care merg zilnic la scoala, daca este nervos conduce parca transporta cartofi nu persoane.Degeaba vorbesti cu patronul acestei societati, ca nu se ia nici o masura.Se transporta in conditii de neimaginat, pe 16 locuri sunt in jur de 50 de persoane.Daca te adresezi politie tot degeaba.Va rog frumos sa ma ajutati unde sa ma adresez.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:22, 25 Februarie 2015
Formulati o petitie aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Transport peste 3 angajați la puncte de lucru cyan cyan Cum se poate efectua transportul mai multor angajați la punctele de lucru aflate la distante mari în condițiile în care au fost interzise grupuri mai mari ... (vezi toată discuția)
Transport public de persoane robyr130 robyr130 Bună ! Sunt elev în clasa a XI-a . Fac naveta de la 21 de km. Sunt abonat la o firmă de transport public. De obicei părinții mei mă trimit să achit ... (vezi toată discuția)