avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort dupa 27 de ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort dupa 27 de ani

Mama mea sa casatorit acum 28 de ani iar dupa un an de casatorie tatal meu a plecat lasind-o cu un copil de un an si insarcinata de al doilea copil si nu a mai dat nici un semn de viata.As dori sa stiu daca poate divorta si in ce conditii.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cristinascripa , utilizator 19:22, 2 Septembrie 2005
Păi pînă acum unde a fost????????? Actiune pt desfacerea căsătoriei, la Judecătorie, taxă timbru 366.000 lei + timbru judiciar 3.000 lei.
Sigur că poate promova acţiune de divorţ. Trebuie să se intereseze despre domiciliul actual al soţului ce urmează a fi chemat în judecată, fiindcă acesta trebuie citat. Separarea în fapt îndelungată determinată de părăsirea domiciliului de către soţul pârât, ce poate fi dovedită prin declaraţiile unor martori, constituie o împrejurare ce poate justifica desfacerea căsătoriei.
Tatal poate fi citat initial la ultimul domiciliu cunoscut. Ulterior poate fi citat prin ziar. Divortul este perfect admisibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Care sunt aactele si unde trebuie sa ma adresez pentru a initia procedura de divort de comun acord fara copii. (vezi toată discuția)
Divort oanaradu87 oanaradu87 Buna seara!M-am casatorit acum 8 luni in urma dupa o relatie de 8 ani.Recent,sotul meu a considerat ca nu ne mai potrivim si mi-a sugert sa plec de acasa ceea ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minor atomica_8700 atomica_8700 buna ziua.sunt casatorita de 2 ani,am un copil de 4 luni iar sotul a plecat de acasa.as vrea sa stiu ce acte trebuie pt inaintarea divortului si cum sa obtin ... (vezi toată discuția)