avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raport pentru telefon mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raport pentru telefon mobil

Buna ziua , as vrea sa stiu care sunt sanctiunile pentru folosirea telefonului mobil in penitenciar. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 12:05, 25 Februarie 2015
Buna ziua!

Legea nr. 254/2013

Art. 185: Introducerea în mod ilicit de telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor şi alcool
(1)Introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor şi alcool într-un penitenciar, centru de reţinere şi arestare preventivă, centru de arestare preventivă, centru educativ şi centru de detenţie, în scopul folosirii lor de către deţinuţi, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2)Dacă fapta este săvârşită de către personalul administraţiei locului de deţinere sau personalul centrelor de reţinere şi arestare preventivă, pedeapsa este închisoarea de la un an la 5 ani.
(3)Tentativa se pedepseşte.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon retinut la vizita in penitenciar ContSters340822 ContSters340822 Buna seara ! Sotul meu este arestat , iar cu ocazia unei vizite la el , in interiorul penitenciarului mi-am dat seama ca telefonul personal se afla in buzunar ... (vezi toată discuția)
Salut - abuz de incredere? marian1989 marian1989 am fost la fratemiu care este inchis si mau prins cu 80 de cartele sim Cosmote ... treaba a fost ca ma sunat fratemiu de la penintenciar si mia spus sa iau un ... (vezi toată discuția)
Introducerea unor obiecte interzise in penitenciar dragoscorina dragoscorina IN URMA CU UN AN AM FOST SA/I FAC O VIZITA FRATELUI MEU FIIND DETINUT IN PENITENCIARUL DIN IASI.IN POSETA FARA SA/MI DAU SEAMA AVEAM O PERECHE DE CASTI SI O ... (vezi toată discuția)