avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comodat si contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comodat si contract de vanzare-cumparare

Problema se pune in felul urmator : un prieten a cumparat o masina in august 2014. Masina i-a fost predata de un intermediar, care a avut o legalizare de semnatura de la notar. Pe langa contractul de vanzare cumparare, au mai facut si un contract de comodat pe 5 ani. Actele masinii au ramas pe numele titularului cu care acestia nu au interactionat. Intrebare : peste 5 ani masina trebuie restituita proprietarului de drept, ea ramanand in proprietatea acestuia, desi s-a facut contract de vanzare -cumparare intre acesta si cumparator?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2015
Apready, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 15:33, 26 Februarie 2015
@avill :flowersblue:
Multumesc pt. aprecieri, venind din partea unei profesioniste inseamna mult pt. mine!
Doar ca evit sa va raspund si sa va arat unde gresiti, pt. ca gresiti si gresiti cand imi raspundeti fiind intr-o stare de surescitare si gresiti mai ales cand imi raspundeti fara sa-mi fi citit macar postarea
Practic nu-mi raspundeti, vreti sa va certati cu mine si nu inteleg motivul :((
Incercati, cel putin in relatia cu mine, sa va folositi de argumente si nu de amenintari :)
P.S. Daca insistati sa aveti dreptate, va rog sa folositi mesageria privata, dar nu va garantez un raspuns!
Cu stima,
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auto VLADMACRON VLADMACRON Buna ziua. Am vandut o masina la care s-a platit taxa de inmatriculare initial (s-a facut deja contract de vanzare cumparare, inclusiv stergere de la impozit ... (vezi toată discuția)
Solutii pentru a nu plati timbrul de mediu-contractul de comodat ccc19 ccc19 Pentru autoturismele care sunt deja inmatriculate in Romania,dar pentru care nu s-a platit niciodata timbrul de mediu,sau s-a platit dar banii au fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara schimbarea proprietarului kkmak kkmak Vreau sa vand un auto(mai exact un Pick-Up Dacia 1.9Diesel) si avend taxa de mediu extraordinar de mare pe langa cat de veche este masina,daca cumparatorul nu ... (vezi toată discuția)