avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit masina personala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit masina personala

Buna ziua! in anul 2008 am cumparat o masina din SV am facut contract de vanzare cumparare iar abia in anul 2012 mi-a venit la primarie de platit impozit la ea pe baza contractului care a fost trimis de proprietarul din SV.
Tin sa precizez ca in 2011 eu am vandut masina si am facut actul d evanzare cumparare care l-am dus de curand la primarie.
Cei de la primarie vor sa le platesc impozitul din 2008 decand am cumparat masina chiar daca ei au primit abia in 2012 contractul de vanzare din SV.
Intrebarea mea este cum pot proceda astfel incat sa platesc exact cat m-am folosit de masina.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:58, 25 Februarie 2015
Aveti o vina, autoturismul l-ati vandut ,,pe vorbe", daca ati fi urmat procedurile erati luat demult in evidenta la primaria de domiciliu si tot demult erati radiat cu autoturismul. In fine....
Oricum ati ,,ciupit" ceva, impozitul pe un an, doi.
Va dau un link, cititi sa vedeti ce va asteapta daca le spuneti celor din primarie de prevederile legale, asa ca sunteti bun de plata pt. toata suma pe care v-o pretind
www.avocatnet.ro/content/for...
Incercati sa negociati cu ei, cu cei de la taxe-impozite! N-aveti ce pierde, doar de castigat!

Strict la intrebare
Pe viitor procedati ,,ca la carte", declarati achizitia bunului si instrainarea lui in termen (parca 30 de zile), nu dupa ,,șpe" ani, asa veti plati doar pt. cat ati folosit!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare-cumparare auto tynatwine tynatwine In 2012 am vandut un autoturism . Masina a fost radiata de la fisc si i-a fost inmanata fisa fiscala cumparatorului. Vanzarea s-a facut prin contract ... (vezi toată discuția)
Hg nr.44 din 2004 nacl nacl [b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b] Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la impozite si taxe a unui autoturism vechi... ela-ela ela-ela Buna ziua Fratele meu a vandut un autoturism in urma cu cativa ani unui coleg si a incheiat un contract de vanzare-cumparare (autentificat la ambasada). Acel ... (vezi toată discuția)