avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... obiectiuni expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

obiectiuni expertiza

Buna!
obiectiunile facute de expertul parte trebuie semnate obligatoriu si de avocat? Expertii asistenti ai partilor nu au semnat pe raportul de expertiza fiindca nu au avut timpul necesar sa studieze expertiza. Expertul desemnat s-a inteles cu expertii asistenti ca :daca nu sunt de acord cu expertiza sa faca separat obiectiuni.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 19:56, 3 Aprilie 2015
utilizator6 a scris:

Asa o fi "scriptic" dar eu va spun cum s-a procedat in cazul meu>Expertul parte mi-a trimis raportul de expertiza prin e-mail sa-l studiez si sa-i zic daca am obiectiuni.Mi-a mai zis ca nu a semnat expertiza fiindca nu a avut timp s-o studieze.La cererea mea am facut impreuna obiectiunile, le-am semnat eu si expertul parte si le-am depus la registratura.Astept sa vad ce se intampla luna viitoare cand am termen.


Ati procedat corect.
Buna seara, --- cu permisiune va rog sa intervin: expertul/expertii parte sunt obligati sa participe la efectuarea expertizei tehnice judiciare dispusa de onorta instanta. In cazul ca nu este/sunt deacord cu rapunsurile la obiectivele stabilite de instanta , datte de expertul/expertii desemnati, atunci expertul/expertii parte, intocmente/ intocmesc separat o opinie de specialitate - un punct de vedere, pe care o /il semneaza.
Expertul/expertii parte - consilieri , nu intocmesc/ fac obiectiuni la raportul de expertiza.
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2015
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert chemat in instanta pt lamuriri ContSters344547 ContSters344547 Buna! Dupa o a doua expertiza judiciara la care fiecare parte a avut asistent expert s-au facut obiectiuni de ambele parti.S-au aprobat si urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)
Raport expertiza tehnica in constructii IrinaAndries IrinaAndries Buna ziua! In cadrul unei proceduri de asigurare de probe s-a dispus efectuarea unei expertize tehnice in constructii si instalatii. Expertul tehnic in ... (vezi toată discuția)
Pot sa cer o contraexpertiza si un expert parte? niculinapopa niculinapopa Buna seara! Am pe rol un proces (litigiu de munca ) privind recuperare drepturi salariale Expertul desemnat de instanta ,a intocmit raportul de ... (vezi toată discuția)