avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Vodafone

As vrea sa stiu daca sub incidenta oug 34/2014, Intra si contractele prestari servicii de date,semnate in magazinele vodafone,atata timp cat nu am primit toate specificatiile tehnice ale produselor achizitionate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:49, 26 Februarie 2015
Nu. OUG 34/2014 se aplica doar in cazul contractelor incheiate la distanta sau a celor incheiate in afara spatiilor comerciale.

Daca dvs. considerati ca la prezentarea produsului au fost omise informatii esentiale, pe care daca le-ati fi cunoscut nu ati mai fi incheiat contractul, va poate ajuta Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comerciantul refuza returnarea banilor sau schimbarea produsului ! gabi03 gabi03 Am dat o comanda pentru cumpararea unui stick de memorie de pe un site on-line ([b]mediadot[/b]). In foarte scurt timp, un operator m-a contactat si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Retur produs comandat online in 14 zile beng beng Buna ziua, Am comandat un produs de pe site-ul cel.ro pe care l-am ridicat din magazin. Dupa 10 zile calendaristice am vrut sa-l returnez datorita calitatii ... (vezi toată discuția)
Returnarea produsului in 24h cristiangheorghe cristiangheorghe Am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc textul de elge in care se specifica ca un client poate returna un produs achizitionat in termen de 24 de ore de la ... (vezi toată discuția)