avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitate semnare contract de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitate semnare contract de confidentialitate

Buna seara,
Sotia mea lucreaza la un ONG si i-a comunicat managerei ca vrea sa isi dea demisia. In momentul respectiv aceasta i-a comunicat ca trebuie sa semneze un contract de confidentialitate/ neconcurentialitate. As dori sa stiu ce se poate intampla daca sotia refuza sa semneze acel contract de confidentialitate in conditiile in care ea urmeaza sa activeze pe acelasi domeniu ca si ONG-ul, eventual cu clienti ai ONGului.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Hesperus , utilizator 15:46, 26 Februarie 2015
Nu se intampla nimic, intrucat nu poate fi obligat sa semneze asa ceva.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical kriss80 kriss80 Buna seara, Astazi mi-a cerut parerea o colega vis-a-vis de o problema cu care se confrunta. Din pacate nu am stiut ce sa ii raspund si ce sfaturi sa ii dau. ... (vezi toată discuția)
Somaj absalom34 absalom34 Buna ziua, Sotia mea lucreaza la o firma in ture, 11/24. Este constiincioasa si nu are ce i se reprosa in ceea ce priveste activitatea pe care o depune. In ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la servici dupa ccc iulian marian iulian marian Buna ziua, Sotia mea urmeaza sa se intoarca la munca pentru a trecut cei 2 ani de CCC. Ea lucreaza la un supermarket. pe perioada concediului a fost o ... (vezi toată discuția)