avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transport marfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transport marfa

am urmatoarea speta :
o societate comerciala care isi vinde produsul finit(usi,ferestre ) catre o societate X ce la randul ei revinde catre diferiti clienti poate sa factureze transportul si montajul in facturi distincte catre societatea X ?Mai clar ,avem contract comercial incheiat cu societatea x pt vanzarea produsului finit si tot in acel contract este prevazut ca societatea producatoare va face montajul si transportul in numele societatii X ,cu masinile si angajatii societatii producatoare.In acest caz ,ar trebui sa facem factura de montaj ,factura transport marfa dar ce ar trebui sa mai am atasat la facturi ?Deviz de lucrari pt montaj ?dar pt transport marfa ...CMR,foi parcurs ... ???
activitatile se desfasoara pe teritoriul tarii .
daca prestam acest serviciu de transport marfa la clientul societatii X trebuie sa avem autorizata activitatea ?in statut avem la activitati secundare si cod CAEN pt transport .

Alte discuții în legătură

Refacturare montaj ? adrianabresug adrianabresug am urmatoarea speta : Intre firma X si Y este incheiat contract de confectionare si montaj tamplarie lemn . Firma Y incheie contracte cu diferiti clienti Z ... (vezi toată discuția)
Transport marfa adrianabresug adrianabresug firma x produce produs finit pe care il vinde firmei Y care la randul ei il revinde la z .transportul marfii se face cu masina firmei x in numele firmei y pt ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila comercializare geamuri termopane nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Am urmatoarea situatie: Firma platitoare de TVA achizitioneaza pe baza de comanda tamplarie termopan (geamuri si usi din termopan, sita, pervaz) si ... (vezi toată discuția)