Vreau sa cunos si eu ca propietar cine are obligatia sa intocmeasca procesele verbale ale adunarilor general din bloc. Va multumesc anticipat pt. raspuns
Daca administratorul nu este din asociatie nu poate scrie procesul verbal. Adunarea generala este a membrilor asociatiei si dintre acestia se numeste persoana care intocmeste procesul verbal.
Pentru conducerea lucrarilor s-a trecut la alegerea unui prezidiu compus din:petre 1,petre 2 si petre 3 si iar pentru comisia de redactare a procesului verbal :petre 4,petre 5 si petre 6 asta am facut anul trecut la ultima sedinte de a.d.g.
-oamenii neavind cunostiinta cum se intocmeste un pv a picat pacatul pe mine sa-l intocmesc in prezenta lor ,l-au citit si l-au semnat toti 6 iar numele meu ca presedinte nici nu apare ,eu doar am condus sedinta
Presedintele trebuie sa conduca sedinta, asadar el nu poate sa si scrie si sa prezideze.
S-a precizat foarte bine aici: scrie procesul verbal cel care este desemnat pentru redactare.
Fireste, trebuie sa aiba o anumita experienta de viata ca sa poate sintetiza luarile de cuvant, voturile exprimate.
Desigur, presedintele, la o asociatie mica, poate sa scrie el acel proces verbal.
Si sa nu uitam: procesul verbal trebuie semnat de catre cei desemnati.
Pv.ad. gen.
tomasso
La multi ani!
Procesul verbal al Ad. gen., poate fi redactat de un membru al asociatiei de prop.sau nu are importanta cine il intocmeste? (vezi toată discuția)
Reclamatie primarie
deltady
Buna seara, La blocul unde locuiesc, un vecin a considerat, in urma unei discutii verbale, ca e mai practic sa faca o reclamatie la primarie, decat sa faca o ... (vezi toată discuția)