avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura civila acces dosar cu parola
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura civila acces dosar cu parola

Va solicit sa-mi spuneti care este procedura privind accesul la lucrarile dosarului prin parola acordata de instanta.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:02, 26 Februarie 2015
Buna ziua,

La ce parola va referiti? La lucrarile dosarului puteti avea acces la arhiva, unde puteti studia dosarul.
Ma refer la parola pe care instanta ti-o precizeaza pentru a vizualiza actele de la dosar. in cazul in care solicita complectarea dosarului cauzei pentru indeplinirea altor acte de procedura, cazul trimiterii intampinarii paratului etc.
ACeasta procedura nu este valabila la toate instantele din tara,intrati pe pagina web a instantei respective si este posibil sa gasiti lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces electronic dosar judecatorie erriss erriss Stiti cumva daca se poate vizualiza raspunsul la întâmpinare si prin contul electronic de acces la dosar sau trebuie mers efectiv la arhiva si consultat ... (vezi toată discuția)
Studiu dosar cerebel33 cerebel33 Daca am studiat dosarul inainte de a primi instiintarea si am solicitat xerocopii dupa documentele aflate la dosar,au vreo influenta ,,negativa ,,asupra mea ca ... (vezi toată discuția)
Avocatii au user si parola pentru accesarea bazei de date a instantei ... bodisin bodisin Avocatii au user si parola pentru accesarea bazei de date a instantei ?au acest drept ? (vezi toată discuția)