avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Avocatii au user si parola pentru accesarea bazei de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Avocatii au user si parola pentru accesarea bazei de date a instantei ...

Avocatii au user si parola pentru accesarea bazei de date a instantei ?au acest drept ?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce înțelegeți dvs prin baza de date a instantei? Există implementat la unele instanțe dosar electronic pe care îl pot accesa părțile sau avocații care reprezintă aceste părți după ce depun o cerere de acces la dosarul electronic, comunicându-li-se ulterior un link pe care se pot conecta. Cu alte cuvinte, pot să vadă scanat actele de la dosarele în care reprezintă un client fără a mai fi nevoie să se deplaseze pentru studiere la arhivă. Dacă vă referiți la eventuale hotărâri ale instanțelor, există platforme de jurisprudență ce pot fi accesate în acest sens.
Daca va intereseaza dosare,termen de judecata,solutii,aveti dreptul si posibilitatea sa accesati site-ul instantei care are pe rol solutionarea cauzei
Estevorba de DEBAPT .=EVIDENTA PERSOANELOR .dANSII NU GASESC ADRESA DE DOMICILIU A UNEI PERSOANE PARATE.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu,avocații nu au acces la baza de date respectiva,puteți depune o cerere privind informația pe care o solicitat insotita de un certificat de grefa din care rezulta existenta unui proces pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rol compact disk despus la dosar ong grunwald grunwald Buna seara, Care este rolul compact disk-ului depus la dosarul pentru constituire ONG? Se stie, pe acest CD se afla act constitutiv + statut ONG in format ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in vederea studierii dosarului de pensie, m-am conectat ... MM Brasov MM Brasov Buna ziua, In vederea studierii dosarului de pensie, m-am conectat prin parola la cnpp.ro si am interogat sistemul cerand informatii despre cartea de munca ... (vezi toată discuția)