avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitante

Buna dimineata!
Am o nelamurire cu privire la completarea chitantelor si anume:ieri au venit la firma agenti sa incaseze
cv.facturilor scadente si au inceput sa-mi ceara:CIF-ul,J-ul,str,nr sa le treca pe chitanta.Cand i-am
intrebat de ce le trebuie, mi-ai zis ca astea sunt ultimile instructiuni.
Stie cineva ceva despre acest lucru?
Cel mai recent răspuns: onis08021 , utilizator 21:43, 23 Iulie 2009
ordinul 3512 toate aceste date se inscriu la rubrica adresa , garda da amenzi pt necompletarea acestor date pe chitanta chiar daca se regasesc si in factura se fac controale incrucisate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare pt suma de 298000ron???? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua! Am o rugaminte:-poate sa-mi spuna cineva cum sa procedeaza pentru compensarea sumei de 298000ron?Intr-o parte sunt mai multe facturi ... (vezi toată discuția)
Compensare sume Aura2 Aura2 Am de rezolvat urmatoarea speta: - Societatea A - a vandut societatii B produse in valoare totala mai mare de 10.000 lei - Societatea B-in calitatea sa de ... (vezi toată discuția)
Chitanta de incasare numerar - temei legal razvy_balan razvy_balan Chitanta de incasare numerar, care reprezinta incasarea unei facturi, trebuie sa cuprinda obligatoriu CUI si numarul de inregistrare la Registrul Comertului al ... (vezi toată discuția)