avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Telekom

Buna seara, am si eu o nelămurire, am avut contract cu Telekom pe o perioada de 2 ani... Ultima luna fiind in noiembrie 2014 ...un operator m-a sunat atunci in noiembrie sa ma întrebe daca mai doresc prelungirea contractului...iar eu i am răspuns ca nu mai doresc.. Eu si la ora actuala inca mai beneficiez de furnizarea serviciilor oferite de aceasta companie chiar daca eu nu am mai dorit prelungirea contractului iar facturile îmi sunt emise in fiecare luna...banii îmi sunt retrași din banca..iar de 2 luni am blocat la banca plata către Telekom...acum sunt sunat de către operatori sa plătesc facturile desi eu am spus clar ca nu mai doresc contract...iar ca sa îmi opreasca internetul televiziunea si telefonia fixa trebuie sa fac o cerere de reziliere a contractului desi eu nu am contract activ....acum întrebarea mea este daca nu plătesc cele 2 facturi ce poate sa îmi facă?
Cel mai recent răspuns: andra245 , utilizator 22:46, 26 Februarie 2015
in masura in care ati beneficiat de serviciile respective facturile sunt legal intocmite. nu este necesara incheierea unui contract in forma scrisa. insa in cazul dvs cu siguranta operatorii nu au retinut dorinta dvs de a rezilia ctr de furnizari de servicii. Atat timp cat nu a existat o crere scrisa din parte dvs la terminarea perioadei contractuale prin care sa va exprimati vehement dorinta de a rezilia ctr, nu puteti dovedi cele mentioante de dvs decat prin solicitarea inregistrarii convorbirii telefonice
Dar soțul meu a fost plecat din tara si ei au dorit sa vorbească doar cu el ..fiind el trecut ca beneficiar in contract...eu le am spus ca nu mai dorim dar se pare ca nu a ținut cont de părerea mea si au prelungit contractul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Upc – prelungirea contractului fara instiintare andrei256 andrei256 Va rog sa ma ajutati in solutionarea problemei mele cu UPC-ul. Am avut contract cu UPC din 16.06.2007, pentru cablu si internet, pt un an de zile. In ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractului fara instiintare andrei256 andrei256 Va rog sa ma ajutati in solutionarea problemei mele. Am avut contract cu [editat] din 16.06.2007, pentru cablu si internet, pt un an de zile. In 4.12.2007, am ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telekom Gabriela138 Gabriela138 Am avut un contract de 2 ani cu Telekom, care s-a incheiat pe data de 20 februarie. Pe data de 10 februarie, am primit factura la care aveam de plata un alt ... (vezi toată discuția)