avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In proces cu banca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In proces cu banca

in anul 2007 am luat un imprumut in franci elvetieni...acum, intrucat francul s/a dublat sau chiar mai mult, este peste putinta mea sa mi mai achit ratele.la sfarsitul lui 2014 am intentat o actiune in instanta si acum am de raspuns la intampinare!
banca motiveaza ca:
1.actiunea s/a prescris (in termenul de prescriptie general de 3 ani). in aceasta situatie am vreun mijloc de aparare fata de acest termen de prescriptie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:01, 1 Martie 2015
Pentru raspuns la obiect este necesar de analizat temeinic momentul la care la care banca apreciaza drept data de plecare a termenului de 3 ani
Intervenţie moderator

Am rugămintea să nu mai deschideţi noi discuţii în legătură cu aceeaşi problemă, încălcaţi pct. 3.3 din regulamentul de postare în Forum. Dacă aveţi noi întrebări, continuaţi discuţiile începute. Mulțumesc anticipat!

Gabriela Pintea

giorgianagini a scris:
in anul 2007 am luat un imprumut in franci elvetieni...acum, intrucat francul s/a dublat sau chiar mai mult, este peste putinta mea sa mi mai achit ratele. la sfarsitul lui 2014 am intentat o actiune in instanta si acum am de raspuns la intampinare!
as vrea sa anexez unele sentinte sau decizii care s au pronuntat in cazuri similare. imi puteti indica va rog anumite hotarari judecatoresti favorabile pentru reclamant! va multumesc din suflet! o zi frumoasa

CristinaPaisa a răspuns:
Va trimit eu. Lasati o adresa de e-mail.

giorgianagini a scris:
giorgianaalinaraicea@yahoo.com...va multumesc din suflet!o zi frumoasa va doresc

CristinaPaisa a răspuns:
Am trimis. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut cu ipoteca imobil- prescriptie? margaretacris margaretacris Buna ziua. Parintii mei au luat un imprumut de 6000DM in anul 1996, de la o persoana fizica, cu ipoteca asupra case. In acest timp 19 ani, datoria nu s-a ... (vezi toată discuția)
consecintele neprezentarii paratului la interogatoriu ContSters338989 ContSters338989 Paratul nu se prezinta la interogatoriu.Care sunt consecintele? Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati ... (vezi toată discuția)
Temeiul legal al suspendarii executarii unui act administrativ si taxa judiciara de timbru ana*maria ana*maria daca se poate as dori sa stiu, temeiul legal pentru o suspendare provizorie a executarii unui act administrativ, pana la solutionarea pe fond a cauzei in care ... (vezi toată discuția)