avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscrisuri originale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscrisuri originale

am dreptul ca solicit in instanta sa mi se prezinte inscrisurile originale care cuprind semnatura mea (sau nu) si care sunt in posesia partii adverse ?
Cel mai recent răspuns: Florentina Paven , Avocat 11:16, 17 Iunie 2009
Da, aveti aceasta posibilitate, conform art. 172 din Codul de procedura civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A certifica pentru conformitate cu originalul, sub sanctiunea anularii cererii, inscrisurile depuse in sustinerea acesteia addi68 addi68 Am un dosar la instanta de contencios administrativ pentru contestare eliberare din functie. Am primit o comunicare din partea instantei sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)
Adeverinþe de la primãrie ºtampilate cu "conform cu originalul" însã semnate de cãtre unul din adversarii mei ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, am un proces pe rol iar adversarii mei au depus niste copii ale unor certificate de casatorie si adeverinte de la primarie stampilate cu \\"conform ... (vezi toată discuția)
Probe scrise zerognost zerognost Actele depuse ca probe scrise intr-un dosar in instanta trebuie sa poarte mentiunea \\"conform cu originalul\\" daca sunt in copie? Care e sanctiunea daca ... (vezi toată discuția)