avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIERE PE PERIOADA DE CONVENTIE absolvent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIERE PE PERIOADA DE CONVENTIE absolvent

Buna ziua!
Sunt angajata din martie 2007prin conventiepentru proaspat absolvent cu AJOFM la un birou de contabilitate. Seful ne-a dictat, in data de 10/06/2009, sa scriem si sa semnam cerere de concediu fara salar pana la 01/09/2009. Eu urmez un tratament pt a ramane insarcinata, fapt ce a fost comunicat angajatorului,as vrea sa-mi spuneti cum ma vor afecta cele trei luni neimpozitate la obtinerea indemnizatiei pt cresterea copilului. Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: ika1504 , utilizator 12:03, 17 Iunie 2009
Va multumesc frumos!!!!!
chiar azi vom merge sa vedem ce zice de aceasta propunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am si daca pot beneficia de concediu de maternitate-indemnizatie crestere copil lavi R lavi R Buna ziua. Am cateva intrebari fara raspuns la care sper sa le gasesc rezolvarea. Am terminat facultatea cu cursuri la zi in 2008 iulie, dar fara examen de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului kvi kvi Sunt somera incepand cu data de 01 martie 2009 si urmeaza sa mi se termine somajul in data de 01 martie 2010 (12 luni). Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie ? seby tf seby tf Buna seara,am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva.Din 26 decembrie 2009 sunt in somaj si sunt insarcinata in luna a treia.Somajul il am pana in 26 ... (vezi toată discuția)