avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investire cu titlu definitiv al unei hotarari ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investire cu titlu definitiv al unei hotarari judecatoresti

Buna ziua.

Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune si mie care sunt pasii de urmat pentru investirea unei hotarari judecatoresti (civil) cu titlu definitiv (pe langa asteprarea termenului de 30 de zile de la comunicare).

Cu multumiri,
SMarin
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:30, 19 Martie 2015
Faceti copie dupa sentinta, platiti taxa judiciara de timbru de 5 lei, faceti cerere de legalizare si va duceti sa ridicati apoi sentinta legalizata.
Va multumesc frumos! Sentinta legalizata, inseamna de fapt investirea cu titlu definitiv? Din practica, cam cat dureaza acest proces?

Investirea/legalizarea se face pe loc. :)

O zi frumoasa!
nu este un proces. depinde de indtanta , uele instante o fac pe loc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila,investita cu titlul executoriu araoil araoil Cu o cerere,sentinta civila, minuta de la curte ca a fost respins recursul, chitanta in valoare de 8 lei ,un timbru in valoare de 1 leu, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)