avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Poate fostul sot sa ceara micsoare pensie alimentara in conditiile in care el lucreaza si e si student si plateste taxa?
poate sa aiba suuces in fata Instantei la o astfel de cerere?
in ce conditii se micsoreaza/mareste pensia alimentara pt copil?
Ultima modificare: Vineri, 27 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:05, 27 Februarie 2015
Se adminte cererea daca i s-a micsorat venitul, dacaq i s-a mai nascut un copil. Ca face o facultate la care plateste taxa, nu e motiv de micsorare.

cand mai aveti de completat un mesaj, apasati pe " editeaza" , nu postati mesaje consecutive daca aveti posibilitatea de a edita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare nicola123 nicola123 buna seara.Daca eu nu am platit pensia alimentara primului meu copil, pentru o perioada mai lunga, iar acum am inceput sa i-o platesc mamei copilului, mi se ... (vezi toată discuția)
Buna seara ol-i ol-i sunt putin in ceata si as dori sa ma lamuriti intr-o problema.sotul meu are din prima casatorie 2 fete 18 ani si 20!...ce-a de 20 dea ni locuieste cu noi este ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mimi75 mimi75 Buna Ziua! sotul meu plateste pensie alimentara si veniturile din ultimul an sunt cu mult mai mici. am dorii sa stim ce trebuie facut in acest caz.unde sa ... (vezi toată discuția)