avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aviz functionare dat de primarie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aviz functionare dat de primarie

Buna seara,

Am o intrebare si anume:
Sunt PFA, cu domeniu de activitate (coafura si alte activitati de infrumusetare cod CAEN 9602).Am mers la primarie pentru a scoate avizul de functionare unde am depus documentele necesare. Printre altele mi s-a cerut sa aduc copie după abonamentul de parcare, aflat în perioada de valabilitate, eliberat de Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Braşov sau dovada existenţei locurilor de parcare în afara domeniului public conform H.G. 525/1996 (după caz) sau sa achit un loc de parcare.
Mentionez ca nu am masina inregistrata pe PFA, iar masina pe care o folosesc este pe numele sotului si detine abonament de parcare la adresa de domiciliu.
Este legal sa fiu obligata sa platesc loc de parcare daca nu am masina inregistrata pe PFA ca sa obtin aviz de functionare?
Ultima modificare: Vineri, 27 Februarie 2015
danpin69, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 16:52, 1 Martie 2015
Nu, nu este deloc legal sa va solicite, odata ce nu detineti automobil. Ar fi, totusi, interesant de consultat hotararea consiliului local cum suna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut. vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un ... Carlito Cristian Carlito Cristian Salut. Vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un container mobil și as vrea sa știu ce acte imi trebuie și cum se procedează.... (vezi toată discuția)
Autorizatii si documente necesare pentru pfa - frizer razviko razviko Buna ziua, As dori cateva informatii despre urmatorul caz daca se poate. Am un prieten, el a infiintat un PFA cod caen 9602 - \"Coafura si alte activitati de ... (vezi toată discuția)
Cod caen cosmetica canina Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc sa stiu care este codul caen potrivit pentru activitatea de cosmetica canina. Eu am identificat 9609 - Alte activitati de servicii ... (vezi toată discuția)